Што заклучив?
Вмроните, неутроните и неутровмроните УРЛААТ кога не се на власт и ќутат кога некои како ДАНЕЛА се на власт.
За 82 дена доста.
82 dena

ФБ статус на Видана Бошкова-Мицевска