3 недели штрајк е премногу.
Премногу лесно им се одзема образованието на децата.
Досега речиси сите покажавме разбирање и толеранција кон штрајкот, но не може децата да изгубат цел месец од ненадоместливото.
ФБ статус на Д-р Александар Митов