Да не си во кожата на мицкоски денеска!

Во Собрание се изгласа, народот слави, знамето на НАТО се крена пред Собрание, стануваме 30та членка на НАТО.

мицко е сега во ситуација како шо знаеме да кажеме ние струмичани да избира помеѓу “змија да те апне или магаре да ти го б….”

Сака да честита, да фати приклучок на еуфорија, ама како да им честита на Македонците, дека Северна Македонија, е во НАТО. Како да се пофали за процес кој го кочеше цело време

А во штаб го чекаат. Не знаат што да напишат или коментираат

ФБ статус на Круме Смилков