Додека ДПМНЕ збори за енергетската криза само сакам да ги потсетам дека Мицковски има 10 хидроцентрали кои својата струја ја продаваат за >200 евра за мегават час и на тој начин енормно си се богати наместо да биде патриот и да ја донира во Македонија!
Твит на „Димко“