Знам дека нема човек од Крива Паланка пред кого Љупчо не си го одржал дадениот збор.

Знам дека нема човек кој во било каква мака се обратил на Љупчо и не добил пружена рака за помош. Додека другите се радуваат на коли, фирми … странски банкарски сметки он се радува на секој човек на кој му направил некаква добрина.

Работи од 6 сабајле до 1 вечер. И буквално е слуга на народот. Телефонот во секоја секунда му има по 10 пораки. Одговара лично на секоја. Се моли по доктори за помош на наши сограѓани, организира донации … душата му остана на бесконечните седници на Влада и многуте комисии каде се одлучуваше каде да се инвестира, каде да се градат патишта, каде да се реновораат плоштади .. пазари.

Се избори. Се инвестира во истокот. А посебно во Крива Паланка.

Сега кога е време за избори одлуката во нашиот град е очигледна и јасна.

Број 3 и историска победа на #Можеме

Фејсбук статус на Милан Митковски