Најопасна категорија во целава ситуација се дефинитивно оние што се ситат на новозаболените од ковид-19 и секојдневно ракоплескаат на бројките!

Веројатно мислат дека се имуни на вирусот, ама за жал не се имуни на малодушност бидејќи ситејќи се на туѓата болест, не се ни свесни за својата несреќа?! Нека ги просветли некој дека партиската припадност од која се заслепени не им дава супермоќ и дека никој не е имун!