Набавија кинески автобуси за еднократна употреба. За тендерот се води судска постапка за проневера на 5 милиони евра. Автобусите скапуваат, а тие сега без нималку срам уште и ветуваат дека ќе обезбедат бесплатен превоз за скопјани. Со кои автобуси? Данела, програмата во Будимпешта ли ти ја пишуваа?!