“Со свој камен по глава!”

Ова се коментарите на објавата на Владимир Нелоски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и поранешен претседател на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, на социјалната мрежа Фејсбук кој објави фотографија со својот ментор Христијан Мицкоски од Водно со коментар “ДРАМА НА ВОДНО”, алудирајќи на вчерашниот настан од “Боемска”. Наместо да се срами од своите постапки, Мицкоски очигледно и денес си тера кампања со сликање, потсмевање и поигрување со трпението на народот.

Ќе објасни ли Мицкоски што сака Нелоски да каже со Catch me if you can или Фати ме ако можеш?!

Во меѓувреме на Твитер: