По денешната одлука на судот за конфискација на партиското седиште на ВМРО-ДПМНЕ, по социјалните мрежи се шират вести за изнаоѓање на алтернативни решенија за партиски простории на опозициската партија.

Ова е сатирична вест преземена од Твитер.