Рашела Мизрахи денеска попладне со партиска агенда на ВМРО ДПМНЕ во Крушево со службено возило, реагираат граѓани од Крушево, пишува порталот Центар.

Според граѓаните продолжуваат злоупотребите на државниот имот.

Рашела Мизрахи има право да користи државно возило како министерка за труд и социјална политика, но само за службени потреби, а не и за партиски активности, наведува порталот.