ДПМНЕ лицемерна.
Од една страна јавно даваат поддршка на штрајкот на СОНК и наставниците.
А, од друга страна градоначалниците на ДПМНЕ упатуваат согласности до директорите за ангажирање на заменски стручни соработници и наставници кои штрајкуваат

ФБ статус на Боби Илиевски