Политиката подалеку од дечињата.
Се распишува тендер за топол оброк за училиштата во Аеродром.
Постапката тече во најдбор ред но последниот ден фирма блиска до партија, во случајов ДПМНЕ поднесува жалба.
Жалбата се разбира предизвикува одолговлекување на постапката и несигурност кај родителите.
Но и дава шанса на ДПМНЕ за одржување на прес- конференции и “ собирање” на политички поени.
Топол оброк е обезбден и децата немата да бидат жртви на политичка деструкција.
Затоа тргајте ја политиката од децата, во Аеродром имате доволно теми за политички битки.

Фејсбук статус на Боби Илиевски