Земал професионален фотограф и обезбедување и “меѓу народот бил”.
Не се фолирај дека си од народот и еднаков. Кловну еден позерски

Па отишол пред Собрание и ај сликајте ме како фрлам.
Од таму плата земаш, од собрание на СЕВЕРНА. Од даноците на тие што ти ракоплескаат коа фрлаш.
Твит на „Сплинтер“