Влатко Ѓорчев од говорница се бунел зошто во секое маало имало обложувалници и казина.
А, неговиот Груевски подигна данок на 10 отсто од секоја добивка, дури и на 100 денари, за да се полни Буџет, за он да зема плата и во 2020 уште да го слушаме по телевизии.
Оди, бе, најди више некоја работа, начука 40! Имаш ли бе ти најдено некогаш сам работа, ден стаж приватно? Цел живот те плаќа народ преку даноци.

Јорданка Ивановска-Јоци