Ако добро се сеќавам снимка од случајот ,,Поткуп” беше објавена на провмровски сајтови или онакви блиски до тие кругови според информациите кои ги објавуваат. Имено, за што е и моменталната акција за апсење на неколку полициски службеници, а од медиуми најавено е проширување на истрагата и на луѓе поставени од Наќе Чулев.
Него, овие што објавија снимки од ПИ мерки од ,,Поткуп” ќе ја ,,пеат” ли Весна Змијанац ,,Казни ме казни”? Или веќе се’ си кажале?

Јоци