Скандал од невидени размери.
Жената оди против Устав и меѓународно признаен договор.
Легалистката, Силјановска, која самата лани велеше нема да биде ,,талибанка” и да корне табли со државното име, каде е сокриена да и` укаже на Мизрахи што е Устав и кои се консеквенците за сите нас и општо во очите на меѓ.заедница од вадење на владини службени натписи?

Американската амбасадорка, Брнс, им вели на вмровците да ја прифатат реалноста, овие си ставаат некои свои таблички, ко да се у кујна, по дома.

Јоци