Горан Ангелов – поранешен градоначалник на Виница, од редовите на вмро, внатрепартиски кандидат на вмро за последните претседателски избори и до денеска директор на Дрисла, е еден од осомничените заедно со актуелниот бугарски министер за животна средина, за увоз на отпад од Италија.

Кај се денес оние неутралците кои плукаа по Јани и Петре за Дрисла, да го прашаат нивниот експерт што увезувал преку својата фирма?!

Круме Смиљков