Не смееме да заборавиме дека ова е човекот кој ни ја врати слободата, слобода која ја плати со сопствената крв.

Кога сите се криеа и плашеа, тој се исправи храбро, излезе на мегдан со режимот, го ризикуваше животот и безбедноста на своето семејство, објавувајќи ја ВИСТИНАТА ЗА МАКЕДОНИЈА.

Ова е нашиот лидер, којшто ја врати партијата на победничките патеки и ја поведе државата напред.

Зоран Заев уште долго време ќе биде ноќна мора за криминалната ВМРО-ДПМНЕ и нејзините соработници.

ФБ статус на Миле Талевски, пратеник