КОЈ Е ДРАГАН КОВАЧКИ!
-Избркан од Министерството за одбрана поради оддавање на службени тајни
-Не може да добие НАТО сертификат
-Под истрага за нелегален увоз на стари возила
-Изгубени судски рочишта заради клевети и навреди, ширење на лаги и дезинформации.
Ново лице на ДПМНЕ?!
Твит на „Julian Mantle“