ВМРО-ДПМНЕ:
„Ако владата не правеше криминал и произведеше доволно струја немаше да има поскапување во јули“
Ацо Лукароски:
„Ако ВМРО-ДПМНЕ не правеше криминал (х100) и ако милијарда евра ги вложеше во енергетски објекти, наместо во барок, шмизли, мачки и гипсени фасади, сега ќе извезувавме струја!“

ФБ статус на Ацо Лукароски