НИИТУ ЕДНА конкретна работа за решавање на некој проблем во државата од партијата на Апасиев…

Целата нивна политика им се сведува на „ќе ве бесиме’, ‘пичка ви мајчина’ итн.
Со тоа ќе соберат поддршка од 5-6% во државата и тоа ќе трае неколку години… Веќе видено во другите балкански држави… Партијата на Шешељ во Србија, партијата на Каракачанов во Бугарија, па Михалолиакос од партијата ‘Златна Зора’ во Грција итн.
СИТЕ тие тргнале многу ‘преамбициозно’ и на СИТЕ нив целата политичка активност им била сведена на омраза, кавги, поделби, блокади, закани…
И на крај, од тие 5-6% ќе останат помалку од 1%… Останатите ќе сфатат дека таквите само штета носат на својата држава и ќе се срамат од тоа кому давале поддршка!
ФБ статус на Ацо Лукароски