Мицевски му брцнал во медот на шпицниот!:)))

Христијан Мицкоски, лидер на ВМРО-ДПМНЕ:
– Ќе ја поддржиме иницијативата на Левица за референдум!
Никола Мицевски, Координатор на пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ:
– Нова иницијатива за референдум не е опција и нема да ја поддржиме!

Христијан Мицкоски, лидер на ВМРО-ДПМНЕ:
– Нема да дозволиме внесување на Бугарите во Уставот!
Никола Мицевски, Координатор на пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ:
– Апсолутно не сме против внесувањето на Бугарите во Уставот!

To be continued!

ФБ статус на Ацо Лукароски