Пресуда:
НОВИ 8 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА САШО МИЈАЛКОВ за предметот „Трезор“!
И тоа не е сè… „Недопирливиот“ Сашо Мијалков е обвинет/осомничен уште во предметите:
„Титаник 2“
„Тортура“
„Империја“
„Плацовите на Водно“
Ќе признаат ли конечно дека погрешиле сите оние што пишуваа дека Заев бил договорен со Мијалков да не оди во затвор? И дека сè било театар? Или циркуз ‘Медрано’?
ПРАВДАТА СЕ ВРАЌА ВО МАКЕДОНИЈА!!!
ФБ статус на Ацо Лукароски