Која е ‘форава’ со толку помпезно најавување на криминал, па уште најава еден ден порано (демек прво фанфари 24 часа ќе слушаме), за после на прес да кажат дека тројца членови на управни одбори и еден директор не поднесле анкетни листови… А за такво неподнесување е предвидена казна од 300-400 евра…
Такви ‘неподнесувања’ имало многу во минатото и никогаш не се држеле пресови за тоа… Случаите се пријавувале во ДКСК и завршена работа…
Овие ептен се опседнати да најдат криминал… Ама некако тешко им оди… Вистинските криминали што се откриваат за време на оваа власт се оние што се откриени од надлежните институции, без било какво учество на опозицијата!

ФБ статус на Ацо Лукароски