Дали се отвори некоја од црквите или џамиите за да примат заразени пациенти?
Дали некој пациент успеа да се излечи од поп или оџа?
Дали некоја од црквите или од џамиите даде некаква донација во борбата против ковид 19 или онака најлабаво ви овозможија да се заразите и сега сите сте свртени накај инфективна.
Папата си го кажа своето, богами и Ердоган.
Ама овде саде верници затоа продолжете да одите по паметот на владиките и на реисот.

ФБ статус на Замир Мемети