Антонио Милошоски е главниот извор на дезинформации и лажни вести во државава. Човекот не можи да навтаса од дезинформирање, власта не можи да стигни да се дообјасни и да го додемантира.
Антонио „Тута Бугарин“ во Германија е осуден за фалсификување на исправи, а нашето судство 4 години не можи да му го најди крајот.
Доста го чешлате и мазните по пресадената коса – осудете го!
ФБ статус на Зоран Милошески