Тоа што го гледаме деновиве во начинот на комуникација на Министерството за здравство е добра манифестација на она што се нарекува транспарентност.
Тоа што го гледаме деновиве во начинот на комуникација на граѓаните кои плукаат по секоја мерка, секоја гримаса на комуникаторите на прес-конференциите и секоја информација за новите состојби е одлична манифестација на она што се нарекува “граѓани кои не заслужуваат транспарентност”.

ФБ статус на Тања