Конечно влез во НАТО! За една кревка, малечка и кршлива земја како Македонија, настан од огромно и историско значење за кој ќе ни благодарат многу идни генерации! Умните и разумните ќе разберат зошто. Со оние кои не го разбираат значењето на денов, не мислам да се објаснувам. Со неразумните немам намера да се расправам.

Нека ни е честит денот! Се израдував! Ај па чим на арно тргнало, за некој месец и за преговори со ЕУ да се радувам!

ФБ статус на Калина Коси