Честитки за Данела Арсовска, најдобрата менаџерка на сите времиња и сите светови, што после само пет месеци успеа да спроведе јавна набавка за принтери и тонери во нејзината институција.
Честитки и за вработените во Град Скопје што за рекордно време им се овозможи да имаат основни канцелариски материјали и опрема. Ова е историски најкраткиот прекин во снабдувањето со принтери во една јавна институција!
Честитки и за граѓаните, организациите и бизнисите во Скопје! Сега ќе можете да добивате документи со потпис, печат, со сите салтанати… како во старите добри времиња!

ФБ статус на Никола Наумоски