СОНК на чело со Јаким Неделков не го прифати покачувањето од 10% за образованието. Неделков има официјална плата од ❕68.918 денари❗️. Извршителот на вмро не се грижи за децата и образованието. Другите професори нека си мислат дека тој се бори за нивните права!😑
„Твит на Крушка“