Некако немам обичај да се изјаснувам вака јавно со директен атак на некој, барем не често, а и не сакам, меѓутоа кога ќе наидам на циркусно дивеење не можам да останам имуна.
Само да порачам: Некој нека и’ објасни на Рашела (такозвана фронтмен на Скандал Састаф) Мизрахи дека се наоѓа на чело на Министерство за ТРУД и СОЦИЈАЛНА политика, не на средношколска претстава!

ФБ статус на Клaудија Стоевска