Најнов феномен со десеттици примери изминативе две недели во државава. Новите градоначалници на вмро дпмне се фалат со проекти завршени во времето на нивните претходници од СДСМ.
Феноменот е во тоа што на нивните објави со фалење има стотици/илјадници лајкови, а на објавите од сдсм каде ги покажува дека се направени пред неколку години, само десеттина.
Дали фејкњузот стигна ново ниво?
ФБ статус на Ранко Србакоски