Техничката министерка Рашела Мизрахи преку мрежата Upwork нудела и изработувала, магистерски и докторски трудови за пари.
Министерката вели дека тоа е лажен профил, но не пријавила во секторот за компјутетски криминал во МВР.
На самата мрежа е невозможно да се прават лажни профили, зошто поинаку функционира од фејсбук.
Всушност одбрана на Мизрахи, ми личи на онаа на Диме Спасов… Албанци од Серава блиски до СДСМ…

Фејсбук статус на Боби Илиевски