Бил фатен во кафана. Голема работа.
Поголем проблем е што 42 годишен човек, универзитетски професор не бил доволно информиран за мерките за справување со вирусот.
Втор и поголем проблем е што лидер на опозиција која цело време кажува дека мерките не се добри всушност призна дека не ги знае мерките.
Трет и уште поголем проблем е дека како лидер на опозиција во моментот кога згрешил, спремен е да искаже сила и 2.5часа да држи кафана во заложништво. Тогаш, што можеме да очекуваме ако стане премиер?

ФБ статус на Мартин Пановски