На твитер утринава се појавија неколку твитови за пратеникот од ВМРО ДПМНЕ Јован Јаулески.

Пратеникот на вмро дпмне Јован Јаулески, во видно алкохолизирана состојба возел кола⚠️
Полицијата го стопирала, а тој одбивал да дува како секој нормален граѓанин што има таква обврска.
0.53 покажал дрегерот!
ДНК добар концерт имале а?