Мицкоски, посочи и’ го на јавноста членот од новиот закон за ЈО, по кој СДСМ сакал да се заштити, а не всушност ти во име на вмровците од криминали.
,,Овој закон е правен со експерти од ЕУ, а што Каракамишева е поголем експерт од ЕУ!?”, гледач, денеска околу ВМРО-ДПМНЕ и предлог-законот за ЈО во емисија на Исо.

И додаде дека вмровците сакаат да се заштитат со одолговлекување – ,,Еве, Мицко, нек каже со кој член од предлог-законот, СДСМ, сака да се заштити. Нека го посочи тој член, ама не посочува. Сакаат да одолговлекуваат, они се тие кои сакаат да се укинат сите предмети на СЈО.”

Јоци