Старото добро ВМРО ДПМНЕ се враќа… „Патриотите“ повторно ја спасуваат државата од измислените непријатели Верувам дека знаеш, а може и да не знаеш, можно е само да го читаш тоа што ти го пишува Александар (миленикот на Ж), а можеби и статусот он ти го напишал…

Случајот „Монструм“ е во тек, а тие се невини се додека не се докаже спротивното Јас имам само еден ментор, тој работи во телевизија… Твојот е во Будимпешта! Кукавица, азилант, исто како неговите ученици што ги остави зад себе, ниту еднаш не се соочија со нивното минато, не го осудија, продолжуваат по старо, пошто патот им е трасиран, така им е полесно.

А ако сакаш да зборуваме и за лажни вести, нема проблем… Ќе треба да викнеме и некои од вашите пратеници.