Се враќа Ставревски🤔 Човекот кој знаеше дека не е добро да се финансираат проектите на Груевски, но сепак дозволи да се фрлат пари на СК’14😱
Мицкоски заедно со Ставревски ќе го контролираат работењето на градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ
Твит на „Cosmopolitan“