Го знае ли Христијан Мицкоски основачот на Културниот центар Иван Михајлов од Битола, кој го покани Каракачанов да не освестува за Гоце Делчев и Тодор Александров? Море, не само што го знае, туку и го гушка.

Ќе се обединува ли ВМРО-ДПМНЕ со ВМРО Каракачанова?

Извор: Сеир