Уште еднаш големината и човечноста на министерот Венко Филипче и неговиот шеф на кабинет Dritan F. Ismaili. се покажа на дело. По апелот до нив двајца и упатеното барање за помош, побараа контакт и веднаш искомуницираа со пациентот и ќе бидат преземени сите неопходни мерки! И покрај сите гужви и проблеми со ковид, човекот успева да одговори на сите повици и пораки! Симнувам капа.

ФБ статус на Круме Смилков