Нови приказни од мицко за ушите на простата вмровска маса.

Мистериозни лица нуделе потпкуп. Понатаму во пресот вели ги знаел мистериозните лицата(а јас цел живот сум мислел дека мистериозно е нешто тајно) . Па на крај завршува дека било несериозно да ги кажел имињата, а се расфрла со сериозни обвинувања за поткуп од 6 па и 7-цифрени суми!

мицковски, ти стана дворски шут во белата палата, а дворскиот шут никој не го сфаќа сериозно.

ФБ статус на Круме Смилков