После 2 месеци вонредна состојба и полициски час ништо не научивме. Некои ме убедуваа дека немало да биде гужва по кафаните, ни дошол памет….

Гледајки дека ракијата и седенката ги ставате на прво место пред сопственото здравје, зошто сте седнати еден врз друг, со гушкање, бакнување, не почитувајки едноставни протоколи за заштита држејки соодветно растојание, сакам само да ве потсетам што избегнавме и што не чека доколку продолжиме така! После само еден ден отворени кафани и кафичи, брзате кон целосен 24/7 карантин.

П.С. Знаеш ли ти кој сум јас, ќе седиме колку луѓе сакаме на една маса ликовите, не сте отпорни на корона, почитувајте препораки!

ФБстатус на Круме Смилков