Не се само концертите виновни за зголемените бројки со новозаразени од корона!

За бројките во Скопје свој придонес имаат протестите на вмро, после чие одржување бројките достигнаа рекордни до 180 новозаболени во еден ден.

И без никаква општествена ниту морална одговорност, ќе си продолжат и утре!
ФБ статус на Круме Смилков