Зоран Заев, даде оставка, се врати на чело на најголемата политичка партија во државата СДСМ.

Оливер Спасовски, доби мандат за составување техничка Влада, предводена од СДСМ.

СДСМ, продолжува да биде централна и локална власт.

А неуспешните абортуси од вмро слават. Тешка опозиција, но слават. Победиле???

Но, се радувам јас. Зошто СДСМ, сега ќе го има претседателот Зоран Заев, на едната страна, генералниот секретар Љупчо Николовски, на другата страна од државата на терен. 24 часа на терен. Орање. И власта во сигурни раце кај Оливер Спасовски. А тоа значи сигурна победа и чист мандат.

Среќна нова амеби вмровски, спремајте се за нови опозициони 4 години!

Фејсбук статус на Круме Смилков