Каков ден, а уште е ручек време!
1. Отворен Балкан позитива на денот – лидери на балкански земји зборат за соработка, стопанство, солидарност… Уште да запејат заедно
2. Стевче го обвинува Мицко за рекет, принуда, мешање во работата и раскинува коалиција
3. Шест години затвор за Грујо, конфискувана Белата палата и уште десетици локални штабови на вмро стекнати со криминал.
Ќе си турам една ракија сега.
ФБ статус на Васко Лазаревски