Техничка влада требаше порано да им дадеме. Со вакви” експерти” и стартни нивни чекори, не мора ни кампања да тераме 😂😂

Убаво рече Заев, од нив зависи дали ќе е 60 или 120.000 разлика во корист на СДСМ на 12ти април.

Семинарски правела министерката бе хахахахах

Фејсбук статус на Круме Смилков