Твит на денот: “Тие што ќе гласаат да ги казнат сдсм, поради тоа што не ги затвориле вмро, се истите што ќе ги казнеа сдсм за невлегување во НАТО, доколку не поминеше преспански договор. Ги викамо неутровмрана.”