Додека пратениците во Собранието чекаа мнозинство за гласање на недовреба на Владата, лидерот на најголемата опозициска партија, ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, замина да „вади“ масно ткиво од вратот.
Јавноста со интересни реакции откако тој сподели фотографии од операционата сала.
Еве што велат на социјалните мрежи:

13440298-0.Basic-Apaseibmi