За реновирањето на Универзална парите беа обезбедени од Влада. Така да ова паушално тврдење на Данела само ја потврдува нејзината неспособност.

А и да е така, 109 нови вработувања предвиде. Нека ги скрати и нека ја доврши. Нели менаџер јак беше.
Твит на „Сплинтер“