Данела Арсовска секогаш го застапува интересот на приватниот капитал. Еве како со Трајко Славески од ВМРО-ДПМНЕ се бореа против зголемување на минималната плата.
Данела Арсовска: Дефинитивно сме против вештачко зголемување на минималната плата.
Трајко Славески: Ве предупредуваме, немојте да ја зголемувате минималната плата!